wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna1 » Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Darek
  • Data napisania recenzji: 22-03-2019
Błyskawiczna wysyłka i bardzo dobry kontakt. Dziękuję za pomoc w dobraniu odpowiedniego produktu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: HALINA
  • Data napisania recenzji: 19-02-2019
Bardzo dobry kontakt
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Łukasz
  • Data napisania recenzji: 12-01-2019
Wszystko na najwyższym poziomie. Profesjonalne podejscie do tematu. Polecam!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał
  • Data napisania recenzji: 22-12-2018
Polecam szybka wysyłka bez żadnych problemów. Pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Patryk
  • Data napisania recenzji: 23-11-2018
Zamówienie dotarło na czas, dobrze zapakowane, fajny kontakt ze sprzedawcą. Dziękuję za miły dodatek :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariusz
  • Data napisania recenzji: 21-10-2018
Bardzo polecam super sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adrian
  • Data napisania recenzji: 13-10-2018
Dziękuję za bardzo szybką wysyłkę. Obsługa sklepu ma u mnie wielki ++++
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 21-09-2018
Towar dostarczony w ekspresowym tempie . Jestem pozytywnie zaskoczony i czasem realizacji i gratisami . Dobra robota !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marek
  • Data napisania recenzji: 20-09-2018
Super polecam wszystkim !!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: HG Monster Auto Detailing
  • Data napisania recenzji: 09-09-2018
Bardzo dobry sklep. Kupiłem polerkę Rupes'a 400 zł taniej niż u konkurencji. Wszystko w idealnym nienaruszonym stanie wraz z paroma gratisami do zamówienia. Patrząc na ceny pozostałych produktów i narzędzi myślę, że zostanę stałym klientem :) Polecam ;]
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 06-09-2018
chyba najszybsze działanie z jakim spotkałem się na allegro. zamówiłem produkty o 11 a nazajutrz miałem już kuriera o 14. szczerze polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: MARCIN
  • Data napisania recenzji: 22-08-2018
Wszystko w jak najlepszym porządku.POLECAM!!!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał
  • Data napisania recenzji: 11-08-2018
Dostawa na czas, wszystko zgodne z opisem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 05-08-2018
"bardzo dobry zakup, wysokiej jakości produkt, bardzo szybka i sprawna wysyłka i profesjonalny sprzedawca. Jestem b.zadowolony/. Polecam jak najbardziej:)!"
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bartlomiej
  • Data napisania recenzji: 31-07-2018
Wszystko ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 30-07-2018
Bardzo szybka realizacja.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 30-07-2018
Polecam zakupy, profesjonalna obsługa, szybka reakcja, miła obsługa, na pewno jeszcze tutaj wrócę. Pozdrawiam, Marcin.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jan
  • Data napisania recenzji: 17-07-2018
Jestem bardzo zadowolony z zakupów. Wysyłka ekspresowa i zgodna z opisem allegro. Jak najbardziej polecam!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 16-07-2018
Super towar, super realizacja, super zadowolenie.Polecam sprzedawcę.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 14-07-2018
wszystko ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 13-07-2018
Super. Pierwszy raz spotkałem się z takim sprzedawcą. Pełen profesjonalizm, pomoc w zamówieniu, wymianie towaru. Super kontakt. 100% polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 07-07-2018
Towar zgodny z opisem, ekspresowa dostawa. Polecam sprzedawcę.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Teresa
  • Data napisania recenzji: 06-07-2018
Polecam sprzedającego, super podejście do klienta
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Robert Szymański
  • Data napisania recenzji: 06-07-2018
Wszystko w należytym porządku i terminowo. Dziękuję.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jarek
  • Data napisania recenzji: 04-07-2018
Ekspresowa wysyłka, zakupiony towar zgodny z opisem. Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dariusz
  • Data napisania recenzji: 04-07-2018
Szybka obsługa i wysyłka.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: artulappi
  • Data napisania recenzji: 02-07-2018
Wszystko OK, polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 01-07-2018
Wszystko ok. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,3
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marek
  • Data napisania recenzji: 25-06-2018
Szybka dostawa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 25-06-2018
Błyskawiczna realizacja. Już kilka razy zamawiałem sprzęt w tym sklepie i za każdym razem zamówienie przychodziło w następnym dniu roboczym. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ARTUR
  • Data napisania recenzji: 17-06-2018
Polecam tego Sprzedawcę
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 13-06-2018
Definitywnie polecam zakupy. Przesyłka wysłana szybko, profesjonalnie zapakowana. Muszę osobiście pochwalić jakość obsługi klienta, dzięki za podarunek! :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 13-06-2018
Wszystko na najwyższym poziomie, oprócz ceny ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jan
  • Data napisania recenzji: 29-05-2018
Nie mam zastrzeżeń do zakupów w tym sklepie, wszystko odbyło się zgodnie z moimi oczekiwaniami.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 28-05-2018
Bardzo szybka wysyłka. Zamówione kubki doszły w całości, bez żadnych uszkodzeń.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marek
  • Data napisania recenzji: 23-05-2018
szybka realizacja zamówienia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Rafał
  • Data napisania recenzji: 21-05-2018
Rewelacyjna pomoc i obsługa w sklepie. Towar wysłany wedle ustaleń za granicę bez najmniejszych problemów. Wszystko dotarło na miejsce na czas. Dodatkowo dostałem gratisy od sklepu. Polecam w 100 % i na pewno będę korzystał w przyszłości z usług zamowumnie.pl. Pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Remigiusz
  • Data napisania recenzji: 21-05-2018
Wszystko w jak najlepszym porządku. Zamówiony towar doszedł szybko i bezproblemowo. Na plus informowanie klienta o przechodzeniu zamówienia przez poszczególne etapy realizacji. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marek
  • Data napisania recenzji: 18-05-2018
Elegancja :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: dora01
  • Data napisania recenzji: 16-05-2018
Jak zwykle super, wszystko sprawnie , profesjonalnie i szybko :-)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Patryk
  • Data napisania recenzji: 08-05-2018
Profesjonalnie, szybko i jak najbardziej polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 01-05-2018
wszystko OK!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ł . Cz .
  • Data napisania recenzji: 29-04-2018
Jestem zadowolony z zakupów w tym sklepie .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 27-04-2018
Wszystko zgodnie z opisem, szybka wysyłka. polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał
  • Data napisania recenzji: 25-04-2018
Pełen profesjonalizm w podejściu do klienta i realizacji zamówienia. Serdecznie polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bogusław
  • Data napisania recenzji: 23-04-2018
Bardzo miła i sympatyczna obsługa , szybka dostawa . Polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 18-04-2018
Wszystko się zgadza szybka wysyłka
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Robert
  • Data napisania recenzji: 17-04-2018
Cena nieokazyjna, realizacja zakupu wzorowa. Jakość produktu dopiero wyjdzie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: METAL-MR
  • Data napisania recenzji: 14-04-2018
szybko i nie znalazłem taniej takiego samego towaru.Tu jest chyba najtaniej
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Natalia
  • Data napisania recenzji: 12-04-2018
Polecam sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie