wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna1 » Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 04-04-2018
wszystko bardzo dobrze i na czas
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dawid
  • Data napisania recenzji: 28-03-2018
Naprawdę bardzo szybki czas realizacji. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kamil
  • Data napisania recenzji: 26-03-2018
Jestem bardzo zadowolony z zakupionego u państwa przedmiotu, oraz z czasu wysyłki, ogólnie super
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Beata
  • Data napisania recenzji: 19-03-2018
Jestem Bardzo zadowolona z zakupów w waszym sklepie,szybka realizacja zamówienia zgodnie z oczekiwaniami,polecam!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: SŁAWOMIR
  • Data napisania recenzji: 19-03-2018
Wszystko tak jak powinno się odbywać , jestem bardzo zadowolony.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: mar63ek
  • Data napisania recenzji: 11-03-2018
Wszystko ok, szybko i sprawnie. Polecam. Na marginesie, jedna z zakupionych masek "wybiera się" na wyjazd do Zony w Czernobylu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maciej
  • Data napisania recenzji: 05-03-2018
obsługa bardzo dobra
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 04-03-2018
Szybciutka wysyłka. towar zgodnyz opisem wszytsko na PLUS. polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 26-02-2018
Bardzo szybki czas realizacji zamówienia, a na tym najbardziej mi zależało. Jakość produktu również sprostało moim wymaganiom. Super! ;-)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał
  • Data napisania recenzji: 15-02-2018
Wczoraj miałem okazję odebrać przesyłkę, a wieczorem przetestować maskę 3M 6200 przy pracach modelarskich - malowanie aerografem. Komfort pracy nie porównywalny. Zero zapachów, teraz czuję się swobodnie malują dwie godziny z rzędu. Super. Dzięki i polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: kryspin
  • Data napisania recenzji: 13-02-2018
Bardzo szybka wysyłka ,towar dobrej jakości,polecam tego sprzedawce
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Arek
  • Data napisania recenzji: 12-02-2018
Towar zgodny z opisem. Polecam !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adrian
  • Data napisania recenzji: 11-02-2018
Szybki i dobry zakup
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 02-02-2018
Bardzo szybka dostawa i finalnie realizacja zamówienia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ernest
  • Data napisania recenzji: 24-01-2018
Kontakt, zakupy i czas realizacji oceniam pozytywnie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 23-01-2018
Polecam expres.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 18-01-2018
PRzesyłka dotarłą bardzo szybko dobry kontakt 100%polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: przemyslaw
  • Data napisania recenzji: 16-01-2018
Szybka,rzetelna realizacja,wszystko się zgadzalo z zamówieniem.Polecam ,zycze powodzenia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 16-01-2018
Fachowa I rzetelna obsługa,zdecydowanie polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Robert
  • Data napisania recenzji: 10-01-2018
Ekstra towar i bardzo miła obsługa. Sklep polecił mi mój kolega, który jest waszym klientem i muszę przyznać, że maił rację mówiąc o tym jak tu jest fajnie zorganizowana obsługa. Zakupy u was to czysta przyjemność :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: TADEUSZ
  • Data napisania recenzji: 30-12-2017
szybka obsługa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kinga
  • Data napisania recenzji: 27-12-2017
Wszystko szybko bezproblemowo solidnie POLECAM GORĄCO pełen profesjonalizm Pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maciej
  • Data napisania recenzji: 13-12-2017
Szybka i profesjonalna obsługa. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 12-12-2017
Przesyłka zgodna z opisem. Bardzo dobry czas w jakim została dostarczona.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 04-12-2017
Zakupy w Waszym sklepie okazały się przyjemnością. Towary dobrej jakości, troskliwie zapakowane, zgodne z opisem. Mankamentem jest nadanie przesyłki w paczkomacie. Czekała tam cały dzień na odebranie i związku z tym dotarła do mnie dopiero w poniedziałek. Ale słodka niespodzianka w środku wprawiła mnie w dobry nastrój. Z pewnością wrócę. Polecam również innym.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Malgorzata
  • Data napisania recenzji: 03-12-2017
Szybko i bardzo sprawnie zrealizowane zamówienie. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mateusz
  • Data napisania recenzji: 29-11-2017
Sprzedajacy naprawde godny polecenia:)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 27-11-2017
Wszystko jest ok.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bogusław
  • Data napisania recenzji: 20-11-2017
Dzięki za słodycze:)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: adam
  • Data napisania recenzji: 18-11-2017
Polecam ten sklep!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: dora01
  • Data napisania recenzji: 15-11-2017
Bardzo profesjonalne podejście , wysyłka ekspresowa , wszystko w jak najlepszym porządku . Dobre ceny i profesjonalna obsługa .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrii
  • Data napisania recenzji: 11-11-2017
Jestem zadowolony ze współpracy, gorąco polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Cezary
  • Data napisania recenzji: 10-11-2017
Mega super. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mirosław
  • Data napisania recenzji: 08-11-2017
Pelen profesjonalizm!!! Bardzo szybka realizacja, polecam!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Przemysław
  • Data napisania recenzji: 30-10-2017
Jeden z lepszych sklepów, w których miałem okazję kupować!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Łukasz Cz.
  • Data napisania recenzji: 28-10-2017
Zdecydowanie zasłużyli na wszystkie gwiazdki .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mateusz
  • Data napisania recenzji: 27-10-2017
Oczywiście że tak. Chciałbym aby tak profesjonalnym podejściem do klienta mogły chwalić się inne firmy. 100% solidna firma ||||||||||||||POLECAM||||||||||||||
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 23-10-2017
Wszystko szybko i sprawnie. POLECAM !!!!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej Mrozowski
  • Data napisania recenzji: 22-10-2017
Zdecydowanie polecam. Sprzedawca troszczy się o przebieg transakcji. Produkt dobrze zapakowany z pełną dokumentacją - instrukcjami, specyfikacjami, listem przewodnim. Klasa!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wiko Wilkowski Koła i zestawy kołowe
  • Data napisania recenzji: 17-10-2017
Polecam, szybka wysyłka, towar godny polecenia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Łukasz
  • Data napisania recenzji: 16-10-2017
Wszystko sprawnie, bardzo szybko i bez problemów. Gorąco polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Renata
  • Data napisania recenzji: 15-10-2017
Produkt zgodny z opisem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 12-10-2017
wszystko ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 08-10-2017
Gorąco polecam sklep. Miła i profesionalna obsługa klienta. Oby tak dalej !! polecam każdemu ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Łukasz
  • Data napisania recenzji: 08-10-2017
Na prośbę, przesyłka została nadana w kilka godzin od złożenia zamówienia. Właściciel dba o jakość obsługi. Z zakupu jestem zadowolony, z obsługi bardzo zadowolony. Polecam zakupy w tym sklepie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: 777ryszard
  • Data napisania recenzji: 03-10-2017
Zakupy wykonuję kolejny raz. Obsługa ,dostawa oraz jakość materiałów w stabilnej ,bardzo dobrej jakości . Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 03-10-2017
Ocena wyrażona gwiazdkami oznacza pełne zadowolenia!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: wp0
  • Data napisania recenzji: 02-10-2017
wszystko ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: TOBEX
  • Data napisania recenzji: 02-10-2017
pozytywnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Szymon
  • Data napisania recenzji: 02-10-2017
Polecam produkty Sprzedawcy. Bardzo dobra jakość i przystępna cena.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie